Wonderlijke verhalen met wonderlijke melodieën: Walter Roozendaal speelt ze en de accordeon vertelt ze mee. Baba Jaga en haar duistere praktijken, het Ezeltje dat zo graag muziek maakt of de grote Meester --- een bonte stoet komt tot leven, terwijl verhaal en muziek uitnodigen tot ademloos meeluisteren!

Bekijk de voorstellingen ook per doelgroep. Daarbij kan je dezelfde voorstelling op meer plekken tegenkomen. Want een voordeel van vertellen is, dat je een voorstelling kan aanpassen aan verschillende publieksgroepen.
En een vraag op maat is natuurlijk ook mogelijk: uw thema of verhaal professioneel vertolkt!

Zlateh de geit

Een winterse raamvertelling

Alle leeftijden

Verteller Walter Roozendaal - Muze MuzetteAaron is een flinke jongen. Ook als hij, midden in de winter, zijn eigen geitje Zlateh ver weg in het dal beneden naar het dorp moet brengen om te verkopen. Een enorme sneeuwstorm steekt op, maar ze weten zich in een hooiberg te redden. Drie dagen en nachten moeten ze daar blijven.
Nobelprijswinnaar Isaac Bashevis Singer herinnerde zich dit liefdevolle verhaal uit zijn jeugd, lang geleden... Met Oost-Europees-Joodse melodieën.

Walter vult deze vertelling met andere verhalen - en daarom kan deze voorstelling aan uiteenlopende leeftijden aangepast worden, van kleuters tot oudere schoolkinderen tot volwassenen en ouderen. Een ontroerend winters verhaal, ook eventueel geschikt voor de kerst.

Sint en het kind van de Noordenwind

Een oud sinterklaasverhaal

Alle leeftijden

Verteller Walter Roozendaal - Muze MuzetteIn de bittere winterkou raast de Noordenwind over de wereld. Tot hij plotseling, eenzaam in de sneeuw, een kindje vindt. Maar wat moet een razende Noordenwind met een vondelingetje? Meenemen naar het paleis van Koning Winter? Nee, daar is het alleen maar ijzig koud. Hoe vindt hij een plek, waar het echt goed is voor kinderen? Een oud Sinterklaasverhaal, voor alle leeftijden.