Hieronder staan openbare optredens en workshops. Veel voorstellingen en workshops zijn besloten. Belangstellende uitkopers kunnen contact opnemen met Walter Roozendaal, wanneer zij een besloten voorstelling (zoals een schoolvoorstelling) zouden willen bezoeken. Eerdere schooljaren gaf Walter Roozendaal bijvoorbeeld schoolvoorstellingen voor Fluxus op alle scholen in Purmerend, en optredens voor Cultuur Primair in Alkmaar en voor Kunst en Cultuur in de School in de Haarlemmermeer.

Muziekfestival in Edam

zondag 29 oktober 2023
14:00 uur
Music Edam
4 ensembles, waaronder Orseket

Muziekfestival op twee locaties in Edam op zondag 29 oktober In Vermaning en atelier Gea Karhof . De middag begint om 2 uur, maar vanaf 1 uur is de Doopsgezinde Vermaning op de Kaasmakt open. Kaartjes a € 15,00 p.p. kunnen daar worden gekocht en er wordt koffie en thee geschonken. De optredens zijn op twee locaties, daarom gaat de helft van het publiek naar het atelier van Gea Karhoff aan de Bierkade (vlakbij de Kaasmarkt) en de andere helft blijft in de Vermaning voor de eerste optredens. Bij de thee- en koffiepauze wordt dan geruild. Klik hier voor meer informatie.

Tickets kosten 15 euro. 14.00 tot 17.00 uur. Reserveren kan via Music Edam (muziekwinkel, Spui 1 Edam), John en Jaye Vickers. Telefoon 0299 750 525 of  musicedam@gmail.com